Τοποθεσία - Ambelas Mare Διαμερίσματα στην Πάρο, Νάουσα
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Η πανέμορφη Πάρος είναι ένα από τα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, στο κέντρο των θαλάσσιων δρόμων του Αιγαίου, σε απόσταση 90 ναυτικών μιλίων από τον Πειραιά.

Ένα από τα πιο εύφορα νησιά των Κυκλάδων η Πάρος παράγει κρασί, γνωστό από την αρχαιότητα, λάδι, δημητριακά και φρούτα. Ιδιαίτερα η αμπελουργία, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει νέα άνθηση και τα επώνυμα παριανά κρασιά που εμφιαλώνονται στα σύγχρονα οινοποιεία του νησιού, είναι φημισμένα σε όλο τον κόσμο.

Η μακρά διαδρομή της Πάρου μέσα στους αιώνες, το πέρασμα διαφορετικών πολιτισμών από το έδαφός της, η σχεδόν αδιάκοπη κατοίκησή της, έχουν αφήσει σημάδια και μνήμες παντού, σε αρχαιολογικούς χώρους, σε καστέλια, σε εκκλησιές και μοναστήρια, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση συνέχειας όπου κι αν βρεθεί κανείς.

Σήμερα, η Πάρος αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών για Έλληνες και ξένους. Η Πάρος διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες που χρειάζεται ο σημερινός ταξιδιώτης.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Παροικιά, στην δυτική ακτή, μία κοσμοπολίτικη πολιτεία που παράλληλα διατηρεί ανέπαφο το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο χρώμα και αρχιτεκτονικό στυλ.

Η Νάουσα, ΄το πανέμορφο ψαροχώρι, είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Πάρου και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα γραφικά λιμανάκια στο Αιγαίο. Πανέμορφα και τα ολοζώντανα, γραφικά χωριά της Πάρου, όπως οι Λεύκες, τα Μάρμαρα, η Μάρπησσα, ο Δρυός, η Αγγαριά και η Αλυκή.

Όμως η πραγματική ομορφιά της Πάρου είναι αυτή που συναντά κανείς στην ψυχή των ανθρώπων της. Άνθρωποι απλοί, δημιουργικοί, ζεστοί, φιλόξενοι, με έμφυτο τον σεβασμό και την αγάπη για τον συνάνθρωπό τους. Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Πάρο!

 Άλλο Κατάλυμα

Ανακαλύψτε τα άλλα μας στούντιο: Agrabeli